Ben Zomertoernooi 2020 – 30e editie

Op zondag 9 februari 2020 organiseert SVO Tafeltennis de 30e editie van het Ben Zomertoernooi. Ooit begonnen als de Open Meernse Kampioenschappen Tafeltennis, is dit jaarlijks terugkerend toernooi populair onder leden, oud-leden, familie en bekenden van SVO Tafeltennis.

Het toernooi staat gepland van 12.00 tot 17.00 uur in de Marezaal, en wordt net als andere jaren gespeeld in poules volgens het Davis Cupsysteem met afwisselend enkel- en dubbelspel.

Maar dat is niet alles.

Er wordt een prikkelende tafeltennisdemonstratie georganiseerd, waarbij zelfs de beste tafeltennissers hun ogen uitkijken. En we sluiten de dag af met een verkwikkend buffet in de Marebar, waarbij uiteraard de naamgever van het evenement aanwezig zal zijn!

Kortom, een dag die geen Meernse tafeltennisliefhebber wil missen!

benzomerartistic
Ben Zomer, icoon van SVO Tafeltennis

Deelname voor jong én oud

Voor de ouders van onze jeugdspelers die graag willen meedoen, wijzen we specifiek nog op de mogelijkheid om samen met een zoon of dochter deel te nemen aan het toernooi. Samen met de diverse vaste deelnemende families kunnen we er dan een echte familiedag van maken, wat ook een van de hoofddoelen is van dit toernooi.

De afgelopen jaren krijgen we soms individuele jeugdleden die zich aanmelden. Ofschoon we graag iedereen welkom heten is het voor de opzet van deze dag wel beter als het altijd in combi is met een ouder familielid. Dat mag ook een oudere broer of zus zijn.

Meedoen ?
Heb je zin in om je deze dag in de tafeltennissport onder te dompelen, meld je jezelf en je eventuele teamgenoot aan via onderstaand aanmeldingsfomulier.

Aanmelden graag voor zondag 2 februari. Latere aanmeldingen proberen wij ook mee te nemen maar voor een goede organisatie is het wel handig om in de week voorafgaand te kunnen indelen. Als er wensen zijn inzake poule-indeling (familie-poule, vriendenpoule etc.) vermeld dit dan in de opmerkingen bij je aanmelding. Wij zullen daar zo veel mogelijk rekening mee houden, maar niets kan worden gegarandeerd. Mocht je nog speciale wensen of vragen hebt, voeg deze dan toe aan het opmerkingenveld. We nemen dan vooraf contact met je op.

Na afloop van het toernooi
Na afloop van het toernooi organiseren we zoals altijd weer een gezamenlijke maaltijd. Wij willen het succes van afgelopen jaar een vervolg geven en als vereniging zelf de maaltijd organiseren in de vorm van een stamppottenbuffet. Dit geeft ons de gelegenheid om een leuke dag gezellig met elkaar af te kunnen sluiten. Wil je hieraan meedoen, geef dit dan aan op het inschrijfformulier.Voor slechts € 5,00 per persoon kan je dit bijna niet aan je voorbij laten gaan! Voor wie de kinderen of andere familieleden mee wil nemen naar het eten: maak dit vooraf aan ons kenbaar in de opmerkingen bij je aanmelding.

Tot zondag 9 februari !

Inschrijfformulier Ben Zomertoernooi 2020
E-mail*

Speler 1
Voornaam*
Achternaam*
Leeftijd*
Lid van SVO Tafeltennis ? JaNee

Speler 2 (Optioneel)
Voornaam
Achternaam
Leeftijd
Lid van SVO Tafeltennis ? JaNee

Ik/Wij willen meedoen met het stamppottenbuffet na afloop van het toernooi (à €5,00 p.p.) JaNee
Opmerkingen/Dieetwensen:
(Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)