Intensieve begeleiding

Training

Elke dinsdagavond vindt de jeugdtraining van SVO plaats. Dit gebeurt onder leiding van opgeleide trainers. De jeugd is opgedeeld in vier trainingsgroepen en iedere groep heeft op een avond minstens één eigen trainer. De eerste groep krijgt training van 18:00-19:00, de tweede en derde van 18:45 tot 20:00 en de vierde van 18:15 tot 20.00. Tijdens de trainingen wordt veel aandacht besteed aan het voetenwerk, de houding en de slagtechniek maar in de laatste tien minuten worden er vaak potjes gespeeld of spelletjes gedaan.

MJ Tafeltennis

Elk jaar nodigen we een enkele keren MJ Tafeltennis uit om heel specifieke training te geven. Deze professionele tafeltennissers wisselen dan de wekelijkse training af met speciale oefeningen en demonstraties.

Interesse in de jeugdtraining?

Op het moment is er meer vraag naar training dan dat wij plekken kunnen bieden. Daarom werken wij voor de jeugd met een wachtlijst. Lijkt tafeltennis jou leuk? Meldt je dan gerust aan voor deze wachtlijst via de contactinformatie die te vinden is op deze website.

Mocht je het zo leuk vinden dat je lid wil worden, vraag dan een inschrijfformulier aan de trainer die je (na het invullen) ook weer bij hem kan inleveren.

Batjes

Als je serieus wil tafeltennissen, is een goed batje van groot belang. Zorg in ieder geval dat je batje geen noppen aan de buitenkant heeft en dat de rubbers stroef en elastisch zijn. Een goed batje kost zo’n € 40 tot € 50 en kun je onder andere kopen bij De Tafeltenniswinkel (in Utrecht). Batjes bij andere (sport)winkels zijn vaak alleen geschikt voor recreatief gebruik.