Intensieve begeleiding

Training

Elke dinsdagavond vindt de jeugdtraining van SVO plaats. Dit gebeurt onder leiding van o.a. Misja Heller, waarbij er ook altijd een tweede volwassene aanwezig is die de zaalwacht heeft. De jeugd wordt aan het begin van elk seizoen op basis van sterkte verdeeld in twee groepen. De beginners krijgen training van 18:00-19:00 en de gevorderden van 19:00-20:00. Echter is er voor beide groepen de mogelijkheid om in het ‘andere’ uur vrij te spelen (met elkaar of met fanatieke ouders!). Tijdens de trainingen wordt veel aandacht besteed aan het voetenwerk, de houding en de slagtechniek maar in de laatste tien minuten worden er vaak potjes gespeeld of spelletjes gedaan. In de vakanties is er geen training maar kan er (door alle jeugd) vrij gespeeld worden tussen 19:00 en 20:00.

MJ Tafeltennis

Elk jaar nodigen we een enkele keren MJ Tafeltennis uit om heel specifieke training te geven. Deze professionele tafeltennissers wisselen dan de wekelijkse training af met speciale oefeningen en demonstraties.

Een keertje proberen

Lijkt tafeltennis je leuk en wil je het graag een keer komen proberen, kom dan gerust langs om een training mee te draaien. Je mag gratis drie keer meetrainen om erachter komen of tafeltennis de sport voor jou is. Mocht je het zo leuk vinden dat je lid wil worden, vraag dan een inschrijfformulier aan de trainer die je (na het invullen) ook weer bij hem kan inleveren.

Batjes

Als je serieus wil tafeltennissen, is een goed batje van groot belang. Zorg in ieder geval dat je batje geen noppen aan de buitenkant heeft en dat de rubbers stroef en elastisch zijn. Een goed batje kost zo’n € 40 tot € 50 en kun je onder andere kopen bij De Tafeltenniswinkel (in Utrecht). Batjes bij andere (sport)winkels zijn vaak alleen geschikt voor recreatief gebruik.