SVO bowling

Om de leuke clubkampioenschappen jeugd nog een leuk einde te geven gingen we op zondag 15 december met onze jeugdleden bowlen in Houten. Het was eens tijd om te kijken of we net zo goed in bowlen zijn als in tafeltennis. De jeugdleden gingen in vier groepen tegen elkaar bowlen onder begeleiding van Misja, Frank, Sander en Koen.

Er kwamen vele verrassingen naar voren tijdens dit leuke uitje, Sam van der Heijden wist zelfs met een score  van 150 punten , zonder hekjes, te halen en wist daarmee zijn teamgenoten (die met hekjes waren) te verslaan. Ook de de andere jeugdleden waren goed op dreef  en erg enthousiast. Ook kunnen sommige begeleiders misschien beter gaan bowlen dan tafeltennissen, want het bleek alweer hoeveel beter ze in bowlen waren.

Alle jeugdleden vonden het erg leuk en geslaagd. En na al het hard bowlen hadden we allemaal natuurlijk erg honger en gingen we nog even langs de Verhage in Vleuterweide voor een lekker patatje, waarna de jeugdleden weer werden thuis gebracht door de begeleiders.

Al met al een zeer geslaagde seizoensafsluiter.