De Kop is er Af

De kop is er af. Als eerste van alle gebruikers hebben we gisteren de nieuwe Marezaal gebruikt. Bij eerste gebruik horen kinderziektes van het gebouw. Gisterenavond zaten die met name in de verlichting van de zaal die het aanvankelijk niet wilde doen. Na veel bellen, met name ook door de waarnemend beheerder, slaagde er om 21.00 een monteur in om het licht aan te krijgen en kon er alsnog gespeeld worden.

Naast actief spelen hebben een aantal mensen het praktisch gebruik van onze eigen materialen in de zaal nog eens goed bekeken. Met name de afscheidingen tussen de tafels vragen nog wat aanpassing. Dat gaat in de komende weken geregeld worden. Wellicht dat we bij de eerste competitie-avonden nog hier en daar wat moeten improviseren, maar ik verwacht dat we uiterlijk eind september ook dat onder de knie zullen hebben.

De reacties van de aanwezige leden waren unaniem positief. Het is een mooie zaal + kantine die veel mogelijkheden biedt voor actief tafeltennis en gezelligheid. Het is aan ons allen om dat nu te gaan invullen.

Voor wat betreft de kantine. Ronald verraste ons gisteren al door de aanwezigen de eerste teamschotel aan te bieden. Ook voor hem is het nog acclimatiseren, maar we zijn blij dat hij de kantine heeft behouden en ons weer van dienst kan en wil zijn.

Ik wens iedereen veel plezier in de nieuwe zaal en voor wie nog niet is geweest, kom gauw kijken.