Schrijvers gezocht !

Een nieuw seizoen, een nieuwe zaal…. daarbij hoort ook een nieuwe website. Niet zomaar een website, maar een ontmoetingsplaats. En dan niet alleen voor leden van SVO-tafeltennis, maar ook voor toekomstige leden die we zo graag zouden willen begroeten. Om deze on-line ontmoetingsplaats tot een succes maken, hebben we ook jullie hulp nodig.

Registreer je daarom, via de link rechtsbovenin de nieuwspagina. Dat geeft je de mogelijkheid om te reageren op berichten (en op reacties op die berichten) en vraag ook je teamgenoten zich te registreren en actief mee te discussiëren.

1

Waarom een interactieve website ?
Een actieve website is niet alleen goed voor het saamhorigheidsgevoel… nee het zal ook in veel gevallen de eerste kennismaking zijn van potentiële nieuwe leden met onze vereniging; een soort visitekaartje dus. Wanneer dit visitekaartje een actieve vereniging uitstraalt, zou dit ons nog wel een een aantal extra nieuwe leden kunnen opleveren.
Daarnaast zorgt een website waarin de inhoud regelmatig wordt bijgewerkt ook voor betere zoekresultaten in Google.

Schrijvers gezocht voor nieuwsberichten
www.svo-tafeltennis.nl is geen statische website waar de beheerder moet zorgen voor de inhoud. Nee, we zijn op zoek naar leden die zelf de site voorzien van leuke anekdotes, interessante weetjes en links en wedstrijdverslagen. Zou jij ook af en toe een artikel op de nieuwspagina willen plaatsen of een verslag van een spannende competitiewedstrijd (eventueel met foto’s of filmpjes en al), stuur dan even een mailtje naar de websitebeheerder(s): webmaster@svo-tafeltennis.nl, dan promoveren we je tot “SVO-auteur”.

We hopen erop dat binnen elk competitieteam zich minimaal één SVO-auteur bij ons meldt.

Als laatste zou ik ook een beroep op (de ouders van) de jeugdleden willen doen: De nieuwe website is er óók voor jullie, dus ook jullie zijn van harte uitgenodigd om bij te dragen aan een springlevende SVO-website.

Namens de redactie van svo-tafeltennis.nl

Jan Krijger