Jeugd SVO nu ook van start

De eerste training van de jeugd zit er op. Bijna alle ouders kwamen gisteren wel even mee om te kijken naar de nieuwe hal. Het was leuk om alle positieve reacties te horen. Voor de kinderen was het zien van tafel en balletje al genoeg en zo moet het wat mij betreft ook zijn.

Bij de senioren werd er flink getraind. Moet ook want volgende week begint de competitie al. Wat ook leuk was dat veel bekenden (niet leden) van de vereniging toch ook wel nieuwsgierig bleken naar de nieuwe zaal. Ook Icoon, oud lid en lotenverkoper Ben kwam kijken, wat hem direct op veel enthousiaste begroetingen kwam te staan.

Jaco is druk met de aanvulling van klein-materiaal. Het is zeer waardevol werk waar hij mee bezig is en de resultaten zullen er stap voor stap zichtbaar van worden. De teamindeling in de lagere teams is nu gelukkig ook rond. We hebben wat geschoven in de teamsamenstelling. Een dezer dagen wordt dat ook zichtbaar op deze site en bij de site van afdeling midden. De betrokkenen weten het als het goed is allemaal al.

Zoals ik al zei, volgende week eerste competitie-avond. Ook dat zal nog even wennen zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.