Eerste competitiewedstrijden gespeeld

Terwijl de regen de nieuwe hal eens goed testte op waterdichtheid werden de eerste wedstrijden gespeeld. Van de 4 geplande wedstrijden gingen er maar 2 maar door. De andere 2 zijn op verzoek van de tegenstander uitgesteld. Ik ken de redenen niet maar het valt toch elke keer weer op dat tegenstanders met name aan het begin van het seizoen heel makkelijk naar het uitstelverzoek grijpen terwijl we toch ruim van te voren weten wanneer de competitie start…. Het eerste verloor 7-3 van Hilversum 6, dat voor deze gelegenheid had bedacht in haar sterkste opstelling te komen. Arjan won er 2 maar liet kopman Louwen van Hilversum aan zich ontglippen. Hans won er 1. De dubbel, werd in de 5e game onnodig verspeeld en voor mezelf zijn dit niet de tegenstanders waartegen ik makkelijk punten maak.

Team 3 legde een degelijke overwinning op tafel. Helmut, Jeroen en Marcel maakten gebruik van een iets verzwakt Gispen team en wonnen (volgens mij) met 8-2.

Jaco werkt ondertussen stug door aan de inrichting van de zaal. Stapje voor stapje zie ik het groeien. Een nieuwe zaal is net als nieuwe schoenen, je moet ze even inlopen.