Jeugdwedstrijd 12 oktober

Vandaag heeft de jeugd  de spannendste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De uitslagen waren daar ook wel naar.

Team 1 begon met een 3-0 voorsprong tegen Gispen 1 voortvarend aan de wedstrijd. Raymon en Tom konden dit in de dubbel helaas niet voortzetten. In 5 games werd, met 8-11 verloren. Raymon en Tom wonnen beide nog een partij. Sam bleef op zijn ene gewonnen partij staan. Het eindresultaat werd hiermee 5-5. Hiermee stevent SVO 1 af op een 2e plek in hun poule van 8.

Team 2 begon tegen Rega 8 met 2-1 vóór de dubbel. Job, met zijn eerste wedstrijd als officiële teamgenoot, won de eerste partij. Tim kwam net te kort en Cas won met 11-5 11-5 11-5 zijn eerste wedstrijd met gemak. De dubbel met Cas en Tim werd ook hier in 5 games gespeeld. Hierbij werd de laatste game erg goed gespeeld. 11-6 winst zorgde voor winst in de dubbel. Job pakte hierna nog één partij. Tim verloor helaas nog tweemaal en Cas pakte al zijn enkels. Eindstand 6-4.

Team 3 stond 1-2 na 3 wedstrijden. Tegenstander was hier Hilversum 8. Hier werd de dubbel helaas snel verloren. Uiteindelijk werden er 3 partijen in 3 games gespeeld. De overige 7 wedstrijden werden allemaal in vijven gespeeld. 3 voor SVO en 4 voor Hilversum. Na spelen op 2 tafels waren ze precies tegelijk met de rest klaar, met een knappe 4-6. Sven en Martijn pakten er beide één. Morris won er 2.

Team 4 komt in de starterscompetitie uit en speelt dus maar 5 wedstrijden. Marc en Evert kwamen individueel duidelijk te kort tegen Hoogland 6. ze verloren hun ene enkelpartij. In hun dubbel was het nog sneller voorbij. Maar die WEL met winst. Lucas won beide partijen.
Na 5 wedstrijden gespeeld te hebben worden de starters nu opnieuw ingedeeld. SVO staat na winst vandaag gelijk met Hoogland. Door de winst vandaag eindigen ze op onderling resultaat boven hen.