Nieuwe clubkampioen jeugd SVO tafeltennis

Dinsdagavond 19 november werd er fel gestreden om de nieuwe wisselbeker en eer van clubkampioen jeugd. De 11 deelnemers hebben er in 2 poules een leuke en spannende avond van gemaakt.

De tweede poule bestond uit onze starters plus niet competitiespelers. Hierbij was duidelijk te zien dat Lucas Karssen en Job de Boer hier bovenuit staken. Lucas won de onderlinge wedstrijd en werd hier eerste. Na Job pakte Jasper Moons, onze nieuwste speler, de derde plaats. Sebastian Baek kwam helaas net te kort tegen Dean Dissel, waardoor hij vijfde werd en Dean de vierde plek kon pakken.

De eerste poule, waarbij ook de wisselbeker op het spel stond, was bij vlagen ook erg spannend. Raymon Koole en Tom de Waardt dachten vooraf samen uit te moeten maken wie het toernooi zou winnen. Door sterk spel van Ariën Boonstra en vooral Cas Bleeker moesten Raymon en Tom echter stevig aan de bak om alles te kunnen winnen. Hierbij speelden Raymon en Tom uiteindelijk toch de finalewedstrijd. Raymon liet hier zien dat hij zich terecht onze nieuwe clubkampioen jeugd mag noemen. Tom nam genoegen met de tweede plaats.
Cas Bleeker werd derde door winst op Ariën, die daardoor vierde werd. Sven Hoogendijk wist Martijn de Man achter zich te houden en werd vijfde. Martijn was hekkensluiter met de zesde plaats.