Wedstrijdverslagen niet meer in de VAR

Vrijwel alle SVO-leden krijgen wekelijks de weekkrant VAR in de brievenbus. De meesten van jullie weten dat de krant tijdens de competitieweken wedstrijdverslagen van SVO publiceerde.
De VAR is, zoals vele kranten, recent overgestapt op een kleiner formaat. Helaas betekent dit niet dat het aantal pagina’s navenant is uitgebreid. Sterker nog, de krant is ook dunner geworden. De redactie heeft ons laten weten dat er hierdoor geen ruimte is voor wekelijkse wedstrijdverslagen van sportverenigingen. Bijzondere gebeurtenissen kunnen in een kort bericht nog wel worden geplaatst. Denk hierbij aan kampioenschappen, jubilea of speciale acties. Zo zijn recent berichten over onze open dinsdagavonden geplaatst.

Met deze wijziging komt een einde aan ruim 30 jaar wekelijkse verslagen in de regionale kranten. Sinds begin 1984 heb ik deze verslagen met plezier gemaakt. Uiteraard blijf ik dit doen voor onze eigen site. Ook op de website van de VAR www.varnieuwsblad.nl kunnen nog wedstrijdverslagen worden gepubliceerd. In de krant zelf lukt dat echter niet meer.

Igor Heller.