Wisselende Start SVO in de Beker

De eerste ronde van de Beker is voorbij en de teams van SVO zijn wisselend van start gegaan. Het eerste team won na een moeizame start alsnog met 14-4 van Traiectum 1 met de opstelling Mario, Arjan, Misja en Jan. Team 3 had een lastige uitwedstrijd tegen het sterke TTVN 1 en de avond was dan ook snel klaar, waarna ze snel aan de derde helft konden beginnen. Kopman John Roelofsen wist een punt binnen te slepen, waarmee de stand 17-1 voor TTVN werd. Jeroen, Gerrit en Rene kwam niet tot een overwinning. Team 4, met Raymon, Melvin, Piet en Frank in de basis, begon aan een lastige wedstrijd tegen WIK 1 en dankzij twee overwinningen van Frank werd het 16-2 voor WIK.

Team 2 had een uitgestelde wedstrijd op woensdag 6 mei in het pittoreske Culemborg bij Gispen. De avond duurde lang waarin de teams gelijk op gingen en zo eindige de wedstrijd ook, in 9-9. Het team ging met de opstelling Gerald, Joran, Jan en Koen en werd aangemoedigd door Sander. Uiteindelijk wisten Gerald en Koen, na een lange strijd, beiden 3 partijen te winnen. Joran leverde een bijdrage van 2 overwinningen en Joran en Gerald wonnen hun dubbel.

Verder moeten deze week team 1 uit op donderdag 7 mei tegen Maarssen 3 en vrijdag 8 mei moet team 4 uit tegen Woerden 2.