Uitnodiging 65 jarig jubileum SVO tafeltennis

Dit jaar bestaat SVO tafeltennis 65 jaar. Dat willen we als bestuur niet ongemerkt voor bij laten gaan. Op zaterdag 2 juli willen we dit vieren op de locatie die al meer dan 40 jaar ons thuishonk is, te weten de Marehal (officieels inmiddels Marezaal) aan de Mereveldlaan in de Meern. De viering willen we invullen op de wijze die velen van ons bindt of gebonden heeft aan de vereniging. We gaan tafeltennissen, eten, een glaasje drinken en bijpraten.

Vanaf 14.00 uur is de zaal open voor wie een bal wil slaan. Dat kan in iedere vorm. We organiseren geen toernooi of iets dergelijks, maar hopen dat naast de huidige leden, vooral ook de oud-leden de mogelijkheid aangrijpen om het batje uit het stof te halen.

Om 16.30 ruimen we vervolgens de zaal op en duiken na evt. een verfrissende douche de kantine in voor een drankje. Om 17.30 uur zullen we het officiële moment doen aan de hand van een korte toespraak van de voorzitter. Om 18.00 uur heeft barman Ronald op het plein achter de kantine de barbecues warm en vervolgen we de borrel met een lekker hapje en wellicht daarna nog een drankje.

Een aantal praktische zaken. Om de kosten voor de verenging in de hand te houden, biedt SVO de aanwezigen het eten aan, maar laten we de drank voor eigen rekening. Om goed voorbereid te kunnen zijn, horen we graag vooraf of u komt. Aanmelding via deze het liefste per mail naar Misja@misjaheller.nl. of via ons vragenformulier.

Partners zijn uiteraard van harte welkom. Wij gaan zelf proberen veel oud leden te benaderen. Daarbij kunnen we altijd iemand over het hoofd zien. Kent u zelf oud leden, voel u dan vrij om ze deze uitnodiging door te spelen en te enthousiasmeren om te komen. Enige voorwaarde is dat ze zich wel even van te voren melden (zie bovenstaande instructie).

Voor wat betreft onze jeugdleden. Ze zijn uiteraard met hun ouders van harte welkom. We kijken daarnaast nog naar een aparte activiteit om dit jubileum ook met hen op passende wijze te vieren.

Wij hopen op een leuke dag met vele ontmoetingen met leden en oud-leden.

Als u op enigerlei wijze vragen heeft, laat het ons weten. Hopelijk tot 2 juli.

 

Met vriendelijke groet namens bestuur SVO tafeltennis,

 

Misja Heller, voorzitter.