Voorjaarscompetitie 2019

Seniorencompetitie

SVO heeft het voorjaarsseizoen wisselend gespeeld. Het eerste Trio team heeft door blessures van kopman Arjan en Hans met veel wisselende samenstellingen moeten spelen, maar zijn uiteindelijk als 4e geëindigd en daarmee hebben ze zich gehandhaafd. SVO 2 heeft wel een knappe prestatie geleverd door zich te handhaven in de hoofdklasse. SVO 3 hoopte op een makkelijk seizoen, maar moesten zich uiteindelijk toch in de 4e klasse naar de 3e plek knokken. SVO 4 heeft met nieuwe aanwinst Jeroen knap meegestreden bovenin en zijn daarmee 2e geworden.

SVO duo 1 had een lastige poule met kleine verschillen tussen de teams, maar uiteindelijk zijn Ferdi, Koen, Hans, Jeroen (2x) op plek 4 geëindigd. De jonge talenten van SVO 2 (Raymon en Tom) moesten hard strijden in de 4e klasse en zijn 5e geworden. Daarmee hopen ze op een langer verblijf in de 4e klasse, maar dat is nog even afwachten. SVO 3 (Piet, Merel en Peter) hebben het helaas niet gered in de 5e klasse en zijn laatste geworden in hun poule. Martijn, Lucas en Frank hebben net als de heren van SVO 4 ook hard moeten strijden in de 5e klasse en zijn geëindigd als 5e. Ook voor hen is het spannend of ze komend seizoen weer in de 5e klasse mogen aanvangen.

Jeugddompetitie

SVO 3 (Lorenza en Joeri) zijn kampioen geworden in de starterscompetitie! Van harte gefeliciteerd beiden met deze knappe prestastie!

Ook de andere jeugdteams hebben knap gepresteerd dit seizoen. SVO 1 (Sam, Ruben en Robin) zijn met een zeer hoge score van 68 punten 2e geworden in de 5e klasse. SVO 2 (Sil, Andras, Naman en Nick) zijn met de eveneens hoge score van 56 punten ook 2e geworden in de 5e klasse. Tot slot heeft SVO 4 (Niels, Kai en Falco) de 8e plaats in de starterscompetitie weten te behalen.