Resultaten voorjaarscompetitie jeugd

De voorjaarscompetitie zit erop. Namens SVO gaven vier teams acte de présence; tijd voor een terugblik op hun prestaties.

Team 4 (Felix, Lihe, Quinthsia, Tim W) kwam uit in de startersklasse. Door na de heenronde op de vierde plaats te eindigen, plaatsten ze zich voor de beslissingswedstrijden om de plaatsen 1 t/m 4. Uiteindelijk werden ze vierde, geen slechte prestatie in hun tweede competitieseizoen. Volgend seizoen zal dit team in de 6e klasse gaan spelen.

Team 3 (Alec, Dunc, Jasper, Luuk) speelde in de 6e klasse. In de heenronde liepen ze plaatsing voor de bovenste helft op 1 punt mis. Hierdoor speelden ze om de plaatsen 5 t/m 7; met twee mooie overwinningen werd het uiteindelijk de vijfde plaats. Ook dit team zal volgend seizoen 6e klasse gaan spelen.

Team 2 (Bas, Loek, Niels, Tim D) was in het najaar kampioen geworden in de 5e klasse en daarmee gepromoveerd naar de 4e . Ook dit seizoen deden ze om de bovenste plaats mee. Na een nederlaag tegen concurrent SHOT moesten ze de koppositie afstaan, maar in de loop van het seizoen wisten ze die knap te heroveren. Op de laatste speeldag reisden ze met een voorsprong van drie punten af naar Soest voor de beslissende wedstrijd om het kampioenschap. De missie was duidelijk: 4 punten halen om kampioen te worden. Met een mooie 4-6 overwinning slaagden ze glansrijk. Gefeliciteerd met het kampioenschap en op naar de 3e klasse!

Team 1 (Joeri, Robin, Ruben) mocht het als promovendus laten zien in de 2e klasse. Het leverde een 4e plaats op in een wisselvallig seizoen. De hoogtepunten waren een 6-4 thuisoverwinning op de latere kampioen LTTC en een ruime 1-6 winst op de laatste speeldag tegen TTVN. Na de zomer zal dit team wederom in de 2e klasse uitkomen.