Verslag voorjaarcompetitie Senioren

Het competitieseizoen is weer afgelopen en zowaar hebben we voor het eerst in ruim 2 jaar weer een heel seizoen kunnen uitspelen. Naast dit mooie gegeven, zijn er ook nog resultaten te benoemen van de verschillende teams:

SVO trio 1 heeft na een lang seizoen de strijd om plaats 3 moeten vergeven aan Hoogland 1. Hoewel de heren allen hun reguliere vorm hadden, bleek dit dus helaas niet voldoende. Als gevolg van versterkte degradatie vanuit de landelijke competitie is de kans groot dat de heren het volgend seizoen moeten proberen in de 1e klasse.

De heren van SVO trio 2 (John, René, Ron en Jeroen) hebben het dit seizoen moeten doen met een poule van 5 teams. Hoewel John stabiel 80% speelde, en René en Jeroen stabiel 40 procent haalde, had Ron zijn vorm dit seizoen wat minder. Maar al met al hebben de heren zich gehandhaafd, en kunnen ze het volgend seizoen nogmaals proberen.

SVO duo 1 (ook dit seizoen bekend als het Koen team) moest na een terugkeer uit de 1e klasse volop aan de bak in de 2e klasse als gevolg van blessures van een van de teamleden. Onno was helaas nog niet in de gelegenheid om dit seizoen alweer mee te gaan doen, dus ging Koen wekelijks met een van zijn vaste invallers (Melvin, Sander, Sander of Jan) op pad naar de verre uiteinden van de afdeling (o.a. Zeewolde). Het team heeft zich weten te handhaven in de 2e klasse, wat gezien de omstandigheden een prima prestatie is. Volgend seizoen weer nieuwe kansen met nieuwe teamaanwinsten.

SVO duo 2 ging het seizoen voortvarend van start, maar hadden het de 2e helft wat zwaarder. Met Melvin 60%, en Jan en hans beide 45% hebben de heren zich weten te handhaven in de 3e klasse.

SVO duo 3 heeft een mooi seizoen achter de rug, want Tom en Raymon zijn kampioen geworden in de 4e klasse. Na vele jaren stabiel 4e klasse, wordt het nu tijd voor een stapje hoger. Van harte gefeliciteerd heren! Volgend seizoen kunnen we ons opmaken voor een familie Koole strijd in de 3e klasse!

SVO duo 4 was mede dankzij het iconische duo, de Sanders, hard op weg om kampioen te worden in de 4e klasse. Hoewel 1 puntje in de laatste wedstrijd tegen een directe concurrent voldoende zou zijn, lukte het de heren helaas niet om de prijs in de wacht te slepen. Volgend seizoen weer nieuwe kansen!

In het afscheidsseizoen van Heike, hebben de heren van SVO duo 5 (Peter, Dick en Heike) een tijdje bovenin meegestreden om het kampioenschap, maar helaas lukte dit niet. De heren hebben allemaal prima resultaten behaald, variërend van 55 tot 70 procent. Volgend seizoen gaan Peter en Dick door met nieuwe versterkingen, en dan zullen we zien waar dit toe gaat leiden.