Clubkampioenschappen Jeugd SVO 2022

Veel spelplezier tijdens de clubkampioenschappen

Op zaterdag 25 juni mochten de jeugdleden van SVO weer aan de bak tijdens de clubkampioenschappen jeugd! Met 17 deelnemers was er een mooie opkomst, waarbij veel nieuwe leden of leden die nog niet eerder hadden meegedaan present waren.

De middag ging van start met 3 poules op basis van niveau.

Poule 1 bestond uit respectievelijk de huidige clubkampioen Ruben, Robin, Joeri, Bas, Niels en Loek. De heren van team 1 en 2 gingen uitmaken wie er de titel clubkampioen 2022 in ontvangst mocht nemen. Dat Ruben de wisselbeker nog een jaar langer in zijn prijzenkast mocht laten staan, was nog geen uitgemaakte zaak. Er waren veel spannende potten en een hoog spelniveau. Hoewel iedereen hard zijn best deed tegen Ruben, trok hij uiteindelijk aan het langste einde en werd daarmee clubkampioen jeugd 2022. De uitslag was verder als volgt:

  1. Ruben 2. Joeri 3. Robin 4. Loek 5. Niels 6. Bas

Poule 2 bestond uit de jeugdleden uit team 3 en 4, respectievelijk Jasper, Alex, Niek, Tim en Felix. Ook in deze poule werden veel spannende potten gespeeld en kwam uiteindelijk Jasper als winnaar uit de bus. Alec ging er met de 2e beker naar huis, en werd gevolgd door Tim als 3e, Felix 4e en Niek (die zijn debuut maakte) als 5e.

  1. Jasper 2. Alec 3. Tim 4. Felix 5. Niek

In poule 3 werd een strijd gestreden tussen nieuwe jeugdleden en jeugdleden die komend seizoen voor het eerst competitie gaan spelen. Kortom een leuke poule waarin iedereen voor het eerst een intern toernooi meespeelde. Na een rustige eerste ronde kwam iedereen los en barstte de strijd los. Al met al mooie potten gespeeld en dit resulteerde in de volgende stand in poule 3:

  1. Raven 2. Yaroslev 3. Myca 4. Oliver 5. Thijmen 6. Joris

De middag werd afgesloten met een frietbuffet voor alle aanwezige jeugdleden, ouders en broertjes/zusjes. Iedereen genoot van deze warme hap na een drukke middag. Hoewel de chefkok flink moest doorbakken om de honger van sommige (lees: de clubkampioen!) te stillen. Al met al was het een geslaagde middag en de begeleiders kijken met plezier uit naar de volgende editie in 2023.

De trotse deelnemers!